synergy® blue residential

Den energieffektive heisen for moderne bolighus.

synergy® blue residential er heissystemet vårt uten maskinrom som er ideelt tilpasset kravene til moderne bolighus. Det stillegående og svært effektive synkrondrivverket med energigjenvinning som standard sikrer i kombinasjon med den intelligente E.COR BLUE-styringen for høy kostnadseffektivitet, kjørekomfort og pålitelig drift. 

For heisekabinen kan man velge mellom et utvalg av farger og svært holdbare materialer fra den prisbelønte Bi-Colour-kabindesignen. I tillegg fås de nye COLOUR-BOX-betjeningselementene og -displayelementene i sju farger. Totalpakken med flere segmentspesifikke alternativer gjør synergy® blue residential til en varig investering i bygningen.

TransporthøydeHastighetKapasitet
40 m / 12 (incl. EN 81/70) / 15 stops (excl. EN 81/70)1,0 m/s450 | 630 | 1.000 kg

Fordeler

Girløst synkrondrivverk med
1,0 m/s, bæreevne 450 til 1000 kg

Energigjenvinning, LED-belysning
og strømsparingsmoduser som standard

Intelligent E.COR BLUE-styring
med selvinstrueringsfunksjon og nøyaktig
registrering av kabinposisjon

Klassisk Vertical Design eller
Bi-Colour-kabin i mange farger
og overflatematerialer av høy kvalitet

Alternativer spesielt for bolighus, bl.a. økt tilgjengelighet, hærverksbeskyttelse, videoovervåkning osv.

Design

For utrustning av kabinen tilbyr synergy® blue residential et bredt utvalg av fargedesigner og overflatematerialer av høy kvalitet: fra klassiske Vertical Design i pulvermalt stålplate eller rustfritt stål til STYLE Selection med prisbelønt Bi-Colour-design, som gir heisen et nytt utseende raskt takket være utskiftbare veggelementer.

DESIGN 1

Oppe:

Edelstahl Leinen

Nede:

Edelstahl Korn 220

×

DESIGN 2

Oppe:

Dark Skin

Nede:

White Skin

×

DESIGN 3

Oppe:

Lime

Nede:

Diamond Cut

×

DESIGN 4

Oppe:

Green Apple

Nede:

Diamond Cut

×

DESIGN 5

Oppe:

Canberra / Laminat

Nede:

Dark Skin

×

DESIGN 6

Oppe:

Red Ming

Nede:

Diamond Cut

×

I tillegg gir COLOUR-BOX-betjeningselementer og -displayelementer i sju nye farger og overflatematerialer individuelle designdetaljer.

Teknologi

Det frekvensregulerte, girløse PCM-synkrondrivverket trenger ikke maskinrom og gir en jevn og stillegående kjøreopplevelse. 

Den intelligente E.COR BLUE-styringen byr på et allsidig funksjonsutvalg, kan tilpasses bygningen din funksjonelt og er kompatibel med nødanropssystemet vårt Teleservice samt andre vanlige systemer.

Allerede i standardutrustningen har synergy® blue residential energigjenvinning som er integrert i RPI-frekvensomformeren, en standbyfunksjon og et integrert trafikkprognoseverktøy. 

Dermed blir komponenter det ikke er behov for i rolige faser, deaktivert etter tur, og man sparer opptil 86 % energi. Under kjøredrift veksles det avhengig av det aktuelle behovet mellom en Eco- og en High-Speed-modus for høye bruksfrekvenser for å spare opptil 40 % energi. 

Heissystemet oppnår energiklasse A i henhold til VDI 4707 og bidrar dermed i vesentlig grad til reduksjon av løpende drifts- og energikostnader og reduksjon av CO2-utslipp.

    synergy® blue residential har mange segmentspesifikke alternativer for bolighus: fra « Penthouse-styringen» med tilgangskontrollsystem via utrustning av betjeningspanelet i heisekabinen med hærverkssikre taster eller nøkkelbrytere til funksjoner for økt tilgjengelighet (f.eks. nødanropssystem med induksjonssløyfeforsterker for hørselshemmede, tekstmeldingssystem, sammenleggbart sete i heisekabinen).