Spesielle krav

Gjør heissystemet til den perfekte følgesvenn.

Med spesielle bruksområder følger spesielle krav. Krav som ikke bare handler om optimal kjørekomfort og vanlige sikkerhetsstandarder. Uansett om du trenger en tilpasset vareheis til industrien eller en personheis til et aldershjem, tilbyr våre moderniseringsløsninger et system som passer perfekt til din bygning.

Fra individuelle, målbestilte komponenter til handikappvennlige driftsenheter – barrierefrie interiører blir stadig viktigere. Vi tilbyr rådgivning om ulike transportalternativer og et stort utvalg løsningspakker som dekker alle behov.

Beskyttelse mot vandalisme

Heissystemer i boligblokker må beskyttes mot vandalisme. Vi har svært stor erfaring på dette området og tilbyr effektive løsninger som bevarer utseendet til heissystemet.

Brannsikring

Vi tilbyr alt fra statiske og dynamiske brannsikringssystemer til røykutsuging i sjakt og brannsikre komponenter – vi sørger for at ditt system er beskyttet mot brann.

Brannheiser

Vil du optimalisere ytelsen for brannheisen? Vi hjelper deg gjerne, i nært samarbeid med det lokale brannvesenet.

Eksplosjonsbeskyttelse

Vi har produsert industriheiser i en årrekke, noe som gjør oss til en perfekt samarbeidspartner for heissystemer i eksplosjonsbeskyttede områder og kjemiske behandlingsanlegg.

Og mer …

Hvis du er på jakt etter den optimale hellende eller fortløpende heisen eller fasadeheisen – eller et annet spesialsystem – hjelper vi deg gjerne.