Service

Oppfyller din behov i havn og til sjøs

Vår Marine & Offshore-teknikere er alltid tilgjengelig for deg, uansett når og hvor du trenger assistanse. De har støtte fra noen av de aller beste ekspertene i bransjen ved vårt thyssenkrupp Elevator Technical Service Centres. Dette meget tilgjengelige globale nettverket innebærer at du kan regne med oss, døgnet rundt, for vedlikehold og reparasjoner av dine heiser, uansett produsent eller type.

Med fokus på preventivt vedlikehold vil våre tilpassede og standardiserte service- og reservedelspakker sørge for maksimal sikkerhet og tilgjengelighet for utrustningen, og samtidig redusere dine totale utgifter. Våre reparasjonstjenester er like omfattende og pålitelige.

Obligatoriske sikkerhetsinspeksjoner

Kunder bruker gjerne våre sertifiserte teknikere til å utføre sine obligatoriske årlige inspeksjoner av heiser og mannskap. Våre erfarne ingeniører er faglig dyktige og effektive i gjennomføringen av disse inspeksjonene, uten å forstyrre din drift. Våre omfattende kunnskaper om design og konstruksjon av heiser kvalifiserer oss også til å utføre inspeksjon på spesialheiser, som for eksempel heiser for last og ammunisjon (marinefartøyer) samt hydrauliske heiser.

Opplæring av ditt mannskap

Selv om vi fraråder å vedlikeholde heissystemene selv, innser vi at ditt personell kommer til å utføre noen vedlikeholdsoppgaver. Vår tilpassede opplæring gir mannskapet ditt de nødvendige tekniske ferdighetene til å arbeide på ditt system på en sikker og ansvarlig måte.

>

Vi sørger for at dine heiser fungerer optimalt gjennom hele livssyklusen.