En ekte trendsetter. Takket være kontinuerlig utvikling.

Når det gjelder våre rullebånd, kan du forvente innovative ideer og banebrytende funksjoner. Vi jobber hele tiden for å tilfredsstille kundenes krav. I vårt produktutvalg kan du velge blant unike drivsystemer og et bredt utvalg av design- og markedsføringsalternativer.

Våre nyeste innovasjoner

iwalk – Vårt innovative, modulbaserte rullebåndsystem er spesielt lett å installere og tilpasse til individuelle behov. Rullebåndet har en svært fleksibel lengde og et ekstremt lite leveransevolum. Den flate konstruksjonen egner seg dessuten perfekt til ettermontering, og den kan monteres nesten i flukt med eksisterende gulvkonstruksjoner.

EEC – Energy Efficiency Controller er vårt nyeste miljøvennlige tilbehør. Det ble konstruert med tanke på kommersielle bruksområder. Den intelligente styringsenheten gir respons på statusen til rulletrappen eller rullebåndet. Strømforbruket tilpasses den aktuelle belastningen til systemet. Hvis belastningen er på 50 % eller lavere av systemets kapasitet, aktiveres energisparemodusen. EEC ble utviklet for en svært økologisk og økonomisk rulletrapp. Systemet registrerer hvor mange personer som står i rulletrappen og justerer energiforbruket deretter.