Offshore-installasjoner

Tilstrekkelig robuste for de tøffeste jobbene

Oljeplattformer og andre offshore-strukturer, som f.eks. vindmøller, byr på mange utfordringer. Våre robuste person- og serviceheiser for offshore-installasjon er spesielt designet for å håndtere risikomomentene i tøffe og farlige omgivelser. I thyssenkrupp Elevator arbeider vi med design, produksjon, installasjon og service av de heisene du trenger for å få jobben gjort i de røffeste forholdene på havet.

Våre kraftige heiser med hydraulisk eller elektrisk drift forflytter mannskap og materiell mellom forskjellige dekk med høy pålitelighet døgnet rundt. Vår heiser er meget fleksible og er klare til å integreres i ditt offshore-anlegg.

24/7 teknisk støtte

Uansett hvilken størrelse, kapasitet eller konfigurasjon du trenger, vil våre offshore-heiser håndtere oppgaven på en sikker, effektiv og pålitelig måte. Våre erfarne offshore-teknikere sørger for at dine heiser fortsetter å levere på denne måten.

Vi vedlikeholder, overhaler og utbedrer alle typer og fabrikater av offshore-heiser verden over. Vår dyptgående forståelse av oljesektorens strenge sikkerhetsforskrifter omsettes i tids- og kostnadsinnparinger for deg. Vi arbeider effektivt med tekniske kontrollorganer for å hjelpe deg med å sikre de (approvals who lead to a certification godkjenninger/sertifiseringer) du trenger for å oppnå fremdrift.

Alle våre ledd, fra heiser til teknikere, er robuste og pålitelige.