evolution 300 heis
Kraftig og fleksibel

Takket være fremtidsrettet design og førsteklasses teknologi, er evolution 300 passasjerheis både en trendsetter og et stort skritt fremover. Enten du installerer et nytt system eller moderniserer et eksisterende, så passer den perfekt til byggets sjakt – helt ned til millimeteren. Fra luksusleiligheter og hotell til sykehus, flyplasser og kjøpesentre vil evolution 300 helt sikkert overgå forventningene dine.

Det avanserte, modulære designkonseptet inneholder tusenvis av kombinasjoner av farger og materialer som du kan bytte ut og tilpasse etter dine spesifikke visjoner og behov. Slipp kreativiteten løs!

evolution 300. Designet for topp ytelse.

100 m

Reisehøyde

2,5 m/s

Maksimum hastighet

4000 kg

Maksimum kapasitet

Som fot i hose

Heisen har millimeterpresisjon, og du vil ikke finne en passasjerheis som gir større sjakt-effektivitet og tilpasningsevne i alle typer bygninger.

Fremtidens innovasjon i dag

Neste generasjons teknologier og tekniske innovasjoner sørger for overlegen funksjonalitet. Andre grunner til å investere i fremtiden? evolution 300s holdbare, fremtidssikre komponenter og effektive systemer.

Tusenvis av muligheter

Et sofistikert og modulært design lar deg blande og matche farger og materialer, og gjør at du kan velge mellom tusenvis av mulige kombinasjoner for å skape din egen unike heis. Endelig har du total designfrihet!

Et intelligent og plassbesparende presisjonsdesign samt betydelig redusert sjakttopp og -gruve garanterer overlegen fleksibilitet og passform.

Energi-regenerering ved bevegelse gir energimerke A.

Utmerket strømstyring reduserer CO2-utslipp og forlenger komponentenes levetid.

Tysk design og produksjon inkluderer avansert teknologi og materialer av høyeste kvalitet for større pålitelighet og passasjertilfredshet.

Utmerket sjakt-effektivitet, lengre levetid for komponenter og reduserte vedlikeholdskrav sikrer lavere totale eierkostnader.

Takket være vår stillas-frie installasjonsmetode, blir heisen din installert, testet for kjørekvalitet og er klar for bruk på kortere tid.

Overholdelse av EN 81-70 og et lyst kabininteriør sørger for optimal tilgjengelighet for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Det avanserte styringssystemet vårt reduserer støyen i kabinen og under bytte, noe som gjør heisen stillere enn en hviskelyd i tilstøtende rom.

Innovative og miljøvennlige teknologier sørger for en bærekraftig avkastning på investeringen din.

Design

Med evolution 300 kan du tillate at fantasien flyter fritt. Heisen har ultrafleksible koblinger som gjør at du kan skreddersy kabindesignen i henhold til egne behov. Den kan leveres med designseriene A, B eller C, som tilbyr et stort utvalg av alternativer – fra funksjonalitet til de beste kvalitetsmaterialene, slik at kabinen ser bra ut lenger.

Designserie A

De 24 forhåndsdesignede kabinene i designserie-A skaper en unik og eksklusiv atmosfære med materialer av høy kvalitet som glass, mønstrede laminater eller rustfritt stål.

Design din A-designkabin nå!

Designserie B

Designserie-B karakteriseres av kvalitetslaminater og rustfritt stål, og de 31 forhåndsdesignede kabinene i designserie-B kan lett tilpasses arkitekturen.

Design din B-designkabin nå!

Designserie C

Disse rene og nøytralt forhåndsdesignede kabinene skaper rolige og varige miljøer som det er enkelt å integrere med bygningens forskjellige funksjoner. Velg mellom vegger i rustfritt stål og laminat og en valgfri bakvegg i glass.

Design din C-designkabin nå!

Finn riktig dimensjoner for din evolution 300

Få mest mulig ut av plassen i bygningen og finn de optimale dimensjonene til din nye synergy 200 kabin. Til nyinstallasjoner kan du ganske enkelt finne den minst mulige sjaktdimensjonen til en spesiell kabinstørrelse. Til moderniseringsprosjekter kan du enkelt optimere kabinstørrelsen til å passe til en spesiell eksisterende sjakt.

Planlegg din evolution 300 nå!

Kontakt ditt lokale avdelingskontor

Vi leverer omfattende støttetjenester til private, kommersielle og offentlige kunder. Tiår med erfaring i heisteknologi betyr at du kan stole på vår kompetanse.

Finn ditt nærmeste avdelingskontor nå!