evolution 200 heis
Høy ytelse og fleksibilitet

evolution 200 is den effektive løsningen for mellomstore næringsbygg som må gi en perfekt opplevelse i design og komfort (kjørekomfort).

evolution 200. Ytelse som hever bygningens kvalitet.

100 m

Heishøyde

2,5 m/s

Maksimum hastighet

2500 kg

Maksimum kapasitet

Fleksible kabindimensjoner

evolution 200 er den ideelle løsningen til næringsbygninger med middels trafikk med høye krav til design og ytelser. Takket være de fleksible dimensjonene, er den også perfekt til modernisering.

Kompromissløs pålitelighet

evolution 200 har den nyeste teknologien med kraftig og pålitelig ytelse til bygninger med middels trafikk som sikrer avbruddsfri tilgjengelighet - helt nødvendig til næringsbruk.

Høy ytelse og komfort

evolution 200 fungerer kraftfullt, men svært støysvakt og med beskjedne vibrasjoner. En stoppnøyaktighet på +/- 1 mm sørger for sikker og komfortabel tilgang for passasjerer.

Enten du velger standarddimensjoner på takhøyde og sjakthøyde eller en versjon med reduserte dimensjoner – evolution 200 er best i klassen. I tillegg til de tilgjengelige standard kabindimensjonene kan du tilpasse kabinstørrelsen til sjakten i 50 mm trinn.

Ølonomisk og kraftig – ikke noen motsetning for evolution 200. Den nyeste thyssenkrupp-teknologien (som energieffektiv maskin, LED-belysning og smart energistyring) bruker mindre energi enn andre heiser med samme ytelse.

evolution 200 fungerer støysvakt og med beskjedne vibrasjoner. Jevn akselerasjon og nedbremsing gjør heisturen til en hyggelig opplevelse.

Velg en av 66 forhåndsdesignede kabininteriører som kan leveres i A-, B- og C-designserier eller skreddersy kabindesignen til dine skreddersydde løsninger. Velg fra kvalitetsmaterialer i vegger som rustfritt stål, laminat eller glass i et stort utvalg med overflater og farger.

Høy ytelse og effektivitet, lavt energiforbruk og ingen forurensende smøremidler. Som tilleggsutstyr kan du velge en maskin som tillater inntil 240 forbindelser eller starter per time for å takle økte trafikkvolumer.

Dynamisk gruppestyreenhet til en gruppe på inntil 8 heiser. Valgfri destinasjonsvalgstyring som reduserer ventetid og takler økt kapasitet. Overvåking for ytelsesstyring på heisene.

Pålitelig, rask og sikker dørfunksjon til åpning på siden eller i midten.

evolution 200 er utviklet og testet av erfarne thyssenkrupp-ingeniører. Vi garanterer et produkt med lang levetid med optimal ytelse som dekker dine behov.

Design

evolution 200 leveres med et fleksibelt utvalg med overflater. Det finnes tallrike designmuligheter for å oppfylle forventningene fra selv de mest krevende kundene. Fra funksjoner til de beste kvalitetsmaterialene vil kabinene fortsette å se bra ut lenger. evolution 200 er tilgjengelig med designserie A, B eller C, og kundetilpassede løsninger.

Designserie A

De 24 forhåndsdesignede kabinene i designserie-A skaper en unik og eksklusiv atmosfære med materialer av høy kvalitet som glass, mønstrede laminater eller rustfritt stål.

Design din A-designkabin nå!

Designserie B

Designserie-B karakteriseres av kvalitetslaminater og rustfritt stål, og de 31 forhåndsdesignede kabinene i designserie-B kan lett tilpasses arkitekturen.

Design din B-designkabin nå!

Designserie C

Disse rene og nøytralt forhåndsdesignede kabinene skaper rolige og varige miljøer som det er enkelt å integrere med bygningens forskjellige funksjoner. Velg mellom vegger i rustfritt stål og laminat og en valgfri bakvegg i glass.

Design din C-designkabin nå!

Finn den riktige dimensjonen til din evolution 200

Få mest ut av plassen i bygningen og finn de optimale dimensjonene på kabinene i din nye evolution 200. Til nyinstallasjoner kan du ganske enkelt finne den minst mulige sjaktdimensjonen til en spesiell kabinstørrelse. Til moderniseringsprosjekter kan du enkelt optimere kabinstørrelsen til å passe til en spesiell eksisterende sjakt.

Planlegg din evolution 200 nå!

Kontakt ditt lokale avdelingskontor

Vi leverer omfattende støttetjenester til private, kommersielle og offentlige kunder. Tiår med erfaring i heisteknologi betyr at du kan stole på vår kompetanse.

Finn ditt nærmeste avdelingskontor nå!