Moderniseringsløsninger

Effektivitet og fleksibilitet på alle områder.

Høyeste kvalitet er vår viktigste prioritering. Og det er det som inspirerer oss til å utvikle moderniseringsløsninger for nesten alle tenkelige bruksområder.

Fra oss kan du regne med å få eksepsjonell støtte – fra små ettermonteringsprosjekter til utskifting av hele systemer. Og hvis du vil øke transportkapasiteten, kan vi også bygge to uavhengige kabiner, den ene over den andre, i én enkelt sjakt.

Ideelt sett starter vårt arbeid med en faglig analyse og at vi, sammen med deg, inspiserer heisen. På denne måten kan våre spesialister evaluere situasjonen i dine lokaler, gi detaljerte råd om ulike moderniseringsalternativer og ta alle dine ønsker i betraktning.

I svært sjeldne tilfeller må hele heisen byttes ut. Ved delvis modernisering starter løsningene med enkeltkomponenter, og selv når et system skal byttes helt ut, sørger vi for at du kan tilpasse metoden til bygningens utvendige og innvendige forutsetninger. På denne måten oppstår det ikke noe støv, du trenger ingen bygningsingeniør og du kan unngå støyende byggearbeid.

Tredjeparts moderniseringsløsning

Heisforbedringer som er designet for ditt bygg

thyssenkrupps nye modulære moderniseringsløsning kan tilpasses til alle eksisterende installasjoner, uavhengig av komponenttype og produsent.

Vi moderniserer installasjonen og forlenger levetiden, og beskytter samtidig miljøet og ditt budsjett.

Teknologier som er grundig testet og i utstrakt bruk, pluss fleksibilitet i deleleveransene er en perfekt match for ditt moderniseringsprosjekt. Det garanterer mer fleksible installasjoner i forhold til tilgjengelighet, kvalitet og ytelser samt fleksibilitet i valg av vedlikeholdspartner.

Vår ekspertise gir deg overlegen service som sikrer at selv små tiltak for oppdatering av effektivitet og pålitelighet kan føre til meget gode resultater med å forbedre installasjonene.

Daglige fordeler med moderniseringsløsningen

  • Tilpasset vedlikehold gjennom fleksible komponenter
  • Kort installasjonstid
  • Uavhengig av originalprodusent
  • Enkelt å tilpasse til originalprodusent
  • Skreddersydd for å dekke behovet i ditt bygg
  • Forbedret sikkerhet med bruk av høyeste bransjestandard
  • Miljøvennlig
  • Kostnadseffektivt og høy kvalitet
  • Optimalisert ytelse gjennom intelligente oppgraderinger

Du finner detaljert informasjon om vår modulære moderniseringsløsning for Schindler Smart og KONE Monospace i databladene i nedlastingsområdet, eller kontakt oss direkte for å få tilbud.