Modernisering

Forbedret effektivitet, reduserte driftskostnader

De mekaniske komponentene i en heis har lang levetid, mens andre komponenter – som elektriske systemer og styringssystemer – har kortere. Endringer og utvikling innenfor forskrifter for sikkerhet og tilgjengelighet, eller skiftende estetiske krav, kan gjøre det aktuelt å oppgradere et system. Uansett årsak vil du på et eller annet tidspunkt ha behov for å modernisere heisene dine.

Modernisering av heissystemer gir forbedret sikkerhet, effektivitet og pålitelighet, og ikke minst viktig, bedre passasjerkomfort og reduserte driftskostnader.

Pust nytt liv inn i systemene dine

Våre moderniseringsteam har hele verden som arbeidsområde og puster liv i marine og offshore mobilitetssystemer. Uansett om ditt behov er utskifting av én eller noen få komponenter, eller modernisering av hele systemet, er vi din partner i en grundig evaluering av installasjonen.

Sammen finner vi den rette løsningen slik at du igjen kan få et heisanlegg du er stolt av. Når det er tid for installasjon iverksetter vi våre strategier, som inkluderer modulbaserte metoder for å minimalisere avbrudd i heisdriften og arbeidet ombord i ditt skip eller offshore-anlegg.

Moderniser heisene dine i dag for optimal sikkerhet og ytelse, og reduserte totale utgifter.

Et utvalg av referanseprosjekter

Spitsbergen – Hurtigruten Expedition Vessel

  • 2 Passenger Elevators/ 750kg/ 0,5m/s speed/ 5 stops
  • 2 Service Elevators/ 500kg/ 0,15m/s speed/ 3 stops & 5 stops

Rules & Requirements:

  • EN81/ ISO8383
  • Machine Directive 2006/42/EC
  • DNV GL