Marine installasjoner

Vi hjelper deg med å levere en prikkfri opplevelse

Dine passasjerer, også de som har redusert mobilitet, forventer en prikkfri opplevelse fra det øyeblikket de kommer ombord i din ferge, supplyskip/serviceskip eller cruiseskip, til de går på land igjen. Våre marine heiser og avanserte teknologier hjelper deg med å levere den sømløse opplevelsen som dine passasjerer krever.

Vi går meget langt for å kunne levere løsninger som er overlegent komfortable, tilgjengelige, pålitelige og stillegående. Standard og tilpassede passasjer- og serviceheiser som optimaliserer plassutnyttelsen ombord. Det sikrer effektiv flyt av personer, bagasje og forsyninger mellom dekkene. Og det sørger for sikkerhet for både mannskap og gods, også i de tøffeste marine miljøene.

Gjør din visjon til realitet

Uansett om du skal ha en iøynefallende panoramaheis eller en enkel vareheis, samarbeider vi tett med deg for å gjøre din visjon til realitet. Et bredt utvalg av materialer og designalternativer, sammen med komponenter av høy kvalitet, gir deg friheten til å gjøre interiøret i heisen like unik som ditt fartøy.

Våre arealeffektive og energiøkonomiske løsninger forflytter mennesker og varer smidig og kostnadseffektivt på alt fra ferger til luksusskip, døgnet rundt. Intelligente trafikkontrollsystemer optimaliserer driftseffektiviteten for dine heiser og minimaliserer ventetidene. Våre bransjeledende regenerative motorer mater energi tilbake i heissystemet for å redusere energiforbruk og kostnader. Og vi setter vår ære i å levere som avtalt – til rett tid og innenfor budsjettet.

Intet maritimt miljø er for tøft for våre standardiserte og spesialtilpassede heiser. Våre godkjente løsninger i serien Achilles JQS fungerer pålitelig døgnet rundt, (provide info on limits for pitching and rolling). Våre komponenter og systemer tilfredsstiller de strengeste krav og gir deg sinnsro uansett vær- og bølgeforhold.

Vi er stolte av å bidra til dine passasjerers humør og trygghet.

Et utvalg av referanseprosjekter

Ulstein 310 Service Offshore Vessel

1 Service Elevator/ 1000kg Capacity/ 1 m/s speed/ 4 stops

Rules & Requirements:

  • EN81/ ISO8383
  • DNV GL