Energy efficiency

Vær snill mot miljøet. Og mot budsjettet.

Med de energibesparende produktene vi har utviklet, kan du optimalisere heisenes ytelse betydelig når det gjelder energieffektivitet og miljøpåvirkning.

Det er ofte nok å skifte ut enkelte komponenter. Da kan systemet måle seg med høyeffektive nyinstallasjoner.

Høyeffektive styringsenheter

Våre intelligente, høyeffektive styringsenheter sikrer optimale kjøreturer og energibesparende drift. Effektiviteten er et resultat av flere ulike valgfrie funksjoner, som f.eks. en heisbelysning som automatisk slår seg av eller muligheten til å avbryte et anrop hvis man trykket inn feil knapp.

deltaV: den energieffektive driftsenheten

deltaV består av en ytterst effektiv driftsenheten uten tannhjul, med ulike rammeløsninger som kan tilpasses optimalt etter det aktuelle maskinrommet. Fordi moderne driftsenheter uten tannhjul er så effektive, går energiforbruket drastisk ned og du trenger ikke endre på den eksisterende bygningskonstruksjonen. Dessuten optimaliserer thyssenkrupps styringsteknologi for frekvensomforming kjørekomforten og sparer strøm.

Energibesparende LOFT-produkter

thyssenkrupp Elevator UKs miljøinitiativ LOFT tilbyr trendsettende, energibesparende produkter som bidrar til å beskytte klimaet og miljøet – for moderniseringer så vel som nyinstallasjoner.