Design og komfort

Gi kabinen en ekstra touch.

Våre elegante kabindesign gir deg mange valgmuligheter til å gjøre heisen unik. Den tar hensyn til alle lover, og nesten alle materialer og versjoner kan mikses og matches etter din smak.

Men en thyssenkrupp-heis er mer enn bare et pent ytre. Alle våre designvarianter er spesielt slitesterke og har lang levetid. Heisen vil derfor fortsette å gi et positivt inntrykk i lang tid, også i områder med høy trafikk.

Hvis heisens vekt endres, undersøker vi selvsagt alle relevante sikkerhetskomponenter og legger frem sertifiserte beregninger for dem.

Kjørekomfort

Vi bruker det siste innen styrings- og driftsteknologi, som innebærer at våre moderniseringsprosjekter sikrer myke starter, akselerasjoner og oppbremsinger og en korrekt nivellering av gulvet – for alle belastninger innenfor de tillatte grensene. Og dørene åpnes og lukkes på riktig måte takket være dørovervåkingen.

Kabindesign

Stein, glass, laminat, rustfritt stål – det finnes mange tiltalende løsninger for taket, veggene og gulvet i kabinen.

Belysningsdesign

Med våre belysningskonsepter kan du skape den lys- og fargestemningen du ønsker i kabinen – og samtidig spare penger. LED-systemene tilbyr ikke bare et fantastisk lys og lang levetid, de forbruker også svært lite strøm og gjør om elektrisiteten til lys med praktisk talt null energitap.

Informasjonssystemer

Vårt informasjonssystem Liftscreen gir passasjerene nyttig og underholdende informasjon. Innovativ displayteknologi viser aktuelle hendelser, været m.m. Denne online-plattformen fungerer også som et lukrativt markedsføringsmedium.

Lydsystemer

Fra enkle kunngjøringer til variert bakgrunnsmusikk – med vårt lydsystem er alt mulig. Foruten underholdning sikrer kunngjøringene en målrettet, barrierefri bruk.

Utvalg av dufter

Med en frisk duft blir heisturen enda triveligere. Vårt håndplukkede utvalg av dufter gir systemet ditt en ekstra touch.